Lämpösäädellyt kuljetukset Skandinaviaan ja laajalti Eurooppaan

Kuljetusliike Siirtolinja Oy on erikoistunut lämpösäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin, Suomesta Skandinaviaan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa myös muualle Manner-Eurooppaan sekä Britanniaan. Meillä on päivittäistä linjaliikennettä thermo-kalustolla Suomesta Etelä-Ruotsiin. Kuljetukset Suomesta Ruotsiin kestävät maksimissaan 28 h!  

Lämpösäädellyissä kuljetuksissa erityisvaatimuksina ovat tavaran lämpötilan hallinta kaikissa käsittelyn ja kuljetuksen vaiheissa sekä toimitusten täsmällisyys. Tuoretuotteiden ja pakasteiden asianmukainen kuljettaminen on tärkeä osa toimivaa kylmäketjua. Haluamme toimittaa laadukkaita elintarvikkeita tuottajalta kuluttajalle.

Kalusto kruunaa kuljetuksen

Kalustomme on FNA- ja FRC-luokiteltua, ja kaikissa yksiköissä on lämpötilasäädelty lastausvalmius. Kuljetuslämpötila on -25 celsiusasteesta +25 celsiusasteeseen. Kaikissa kuljetusyksiköissä kuorma on mahdollista lastata kahteen kerrokseen . Autoissa on myös reaaliaikainen (TracKing)  paikannus- ja lämpötilan seuranta. Kuorma on siis hyvissä käsissä koko kuljetuksen ajan!

Laadukkaat lämpösäädellyt kuljetukset meiltä! Ota yhteyttä!